Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 370 kJ / 6 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,19 g |
Tuky | 398,08 g |
Vláknina | 21,80 g |
Cholesterol | 2,71 g |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 568,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LmK
Moje poznámka
Tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LmK
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 20 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 22 minutami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 31 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 46 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 58 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Míša řezy
Alena Kovarova před 1 hodinou
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 2 hodinami
Tématické fráze:
tunel recept,
recept na tunel,
moučník tunel,
vánoční tunel recept,
tunel moucnik,
tunel recepty,
recepty na šlehačkový tunel,
recept tunel,
dvoubarevny korpus,
ovocný tunel recept,
tmavý korpus,
piškotový tunel,
recepty tunel,
slehackovy krem do tunelu,
recepty - nepečený jahodový tunel,
šlehačkový tunel,
světlí korpus recept,
tvarohový tunel světlý,
jahodový tunel,
tunel recepty.cz
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mouka polohrubá,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
kakao,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
tresť mandlová hořká,
čokoláda na vaření,
omega
Komentáře (7)