Uzená polévka s krupicí a jarními bylinkami
Ne nadarmo se říká že polévka je grunt. Krásně zasytí a příjemně zahřeje. Pokud vám zbyl uzený vývar, můžete z něj uvařit silnou polévku s krupicí, dochucenou štiplavým medvědím česnekem.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 305 kJ / 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,50 g |
Tuky | 19,68 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 31,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená polévka s krupicí a jarními bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/knwJ
Moje poznámka
Uzená polévka s krupicí a jarními bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/knwJ
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 3 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 3 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 3 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 4 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 5 hodinami
Tématické fráze:
uzená polévka s mladou jarní cibulkou,
recepty s bylinkama,
uzená polévka s krupicí
Suroviny:
maso uzené,
vývar uzený,
krupice,
česnek mědvědí,
petrželka hladkolistá,
pažitka,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)
A v čem je ta naše jiná?
Podává se s popencem (lidově uponka) a na stole si hodovníci polévku podle chuti zjemní (nebo nezjemní) mlékem