Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 373 kJ / 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,46 g |
Tuky | 17,20 g |
Vláknina | 49,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 107,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žampiony a bramboru nastrouháme na hrubo. Přidáme česnek, vejce, koření, mouku a strouhanku.
Krok 2: Mléko přidáváme postupně, směs by měla vypadat jako těsto na bramborák. Nenecháváme dlouho stát, protože žampiony pouští vodu.
Krok 3: Lžící klademe hromádky, které upravíme do placiček. Smažíme jako bramboráky z obou stran do zlatova.
Zveřejněno 3. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampioňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0knG
Moje poznámka
Žampioňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0knG
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 6 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 6 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 1 hodinou
Ořechová bábovka
SUMAVA před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 3 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 4 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 5 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 6 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 7 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 7 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 7 hodinami
Suroviny:
žampióny,
brambory,
vejce,
česnek,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
kmín mletý,
majoránka,
sůl
Komentáře (3)