Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 373 kJ / 806 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,46 g |
| Tuky | 17,20 g |
| Vláknina | 49,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 277 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 107,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žampiony a bramboru nastrouháme na hrubo. Přidáme česnek, vejce, koření, mouku a strouhanku.
Krok 2: Mléko přidáváme postupně, směs by měla vypadat jako těsto na bramborák. Nenecháváme dlouho stát, protože žampiony pouští vodu.
Krok 3: Lžící klademe hromádky, které upravíme do placiček. Smažíme jako bramboráky z obou stran do zlatova.
Zveřejněno 3. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampioňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0knG
Moje poznámka
Žampioňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0knG
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 23 minutami
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Karamelový likér - latté
Merylas před 3 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 4 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 4 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 6 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 7 hodinami
Suroviny:
žampióny,
brambory,
vejce,
česnek,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
kmín mletý,
majoránka,
sůl
Komentáře (4)