Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 919 kJ / 4 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,40 g |
Tuky | 245,73 g |
Vláknina | 7,32 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 354,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové Míša řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pq1n
Moje poznámka
Kakaové Míša řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pq1n
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 13 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 16 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Himaláje buchta
Amalka7 před 3 hodinami
Domácí lučina
hanazadrazilova před 4 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
poirotka před 5 hodinami
Šopský salát
radekfiala před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 7 hodinami
Dopékané řízky
jakub@V před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 7 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 7 hodinami
Koprová omáčka
Sahula před 9 hodinami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 9 hodinami
Tématické fráze:
misa rezy,
rychle míša řezy,
kakaové řezy,
míša řezy recept,
recept na misa rezy,
poleva na míša řezy,
řezy míša nejlepší recepty,
recept na kakaové řezy,
nejlepší hraběnčiny řezy,
řezy miša recepty,
nejlepší míša řezy,
kakaovy řez,
recept míša řezy,
míša rez,
tvarohové řezy míša recept,
světlé míša řezy s tvarohem,
postup na míša řezy,
recepty na kakaové řezy,
míša řezy s s tvarohem,
recept řezy míša
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
máslo,
tvaroh,
cukr moučkový,
čokoláda hořká,
máslo,
mléko,
cukr moučkový
Komentáře (5)