Domácky pěstované nekalorické sladidlo
Postup přípravy
Krok 1: Natrháte čerstvé lísky aztéckého cukru - musí být nekafrový tj. druh výše uvedený.
Krok 2: Lístky spaříte malým množstvím horké vody.
Krok 3: Získáte sladkou tekutinu bez kalorií vhodnou ke slazení nápojů.
Zveřejněno 16. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácky pěstované nekalorické sladidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYZW
Moje poznámka
Domácky pěstované nekalorické sladidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYZW
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 10 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 minutami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 22 minutami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 41 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 48 minutami
Koka sušenky
habis před 1 hodinou
Škubánky s mákem
Tereziena před 2 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 2 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 3 hodinami
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
aztécký cukr množení,
aztécké sladidlo,
aztécký cukr pěstování,
aztécký cukr,
aztecky cukr recepty,
lippia dulcis colada,
nekalorická buchta,
lippia dulcis colada recepty,
aztecky cukr sirup,
azstécké sladidlo,
astécké sladidlo,
lippia dulcis,
aztécké sladidlo recepty,
aztécký cukr recept,
nekalorické moučníky,
slazeni azteckym s cukrem,
domacky,
množení aztéckého sladidla,
azteske sladidlo,
lippia dulcis množení
Komentáře (11)
Listy lze užívat jak v čerstvém stavu, tak mražené nebo sušené.