Vendulčiny škvarkové pagáčky

Lendiiik Kuchařka:

Předkrmy 2 názory

43

Suroviny

300 g hl. mouky
špetka soli
200 g škvarků
2 žloutky
3 lžíce smetany
30 g droždí
1 vejce na potření
2 lžíce teplého mléka
špetka cukru
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Z droždí, mléka, cukru si připravíme kvásek. Mouku osolíme, přidám teplé škvarky a vypracujeme těsto.

  2. Vyválíme, přeložíme a 3x opakujeme. Nakonec vyválíme na prst vysoké, vykrajujeme kolečka, pomažeme vajíčkem. Pečeme ve vyhřáté troubě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vendulčiny škvarkové pagáčky

  • Lendiiik Lendiiik(autorka receptu)

    hella: myslela jsem, že když už tam jsou dvakrát se stejným názvem, tak to potřetí nevadí:-), ale změnila jsem to, mám je od tátovy nynější manželky Venduly

    Odpovědět

  • Hella Hella

    Lenko, prosím změň název receptu, Škvarkové pagáčky už tu jsou.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo