Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 443 kJ / 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,68 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 6,87 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 7,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2m6N
Moje poznámka
Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2m6N
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 23 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Tématické fráze:
sašimi z tunáka,
tuňák syrový recepty,
postup přípravy sashimi,
syrový tuňák carpacio,
pomazanka z tuna steak,
avokádo salsa,
karolína a cecilka,
miguel top recepty,
quacamole s tuňákem,
syrový tuňák recept,
tuňákové sashimi,
saschimi s tuňáka,
sashami z tunaka,
quacamole salát s tuňákem,
sushimi z tuňáka,
sasimi recept,
tunak mexicana recept,
syrový tuňák
Suroviny:
tuňák,
avokádo,
koriandr,
cibule červená,
rajče cherry,
olej olivový,
Komentáře (30)
P.s. Jinak já osobně se konzumace syrových ryb bojím jak čert kříže. Onehdá jsem viděla jakýsi dokument, kde bylo řečeno, kolik parazitů v sobě mají. Ikdyž větší gastro bubák jsou momentálně mikroplasty.
Jestli ti mohu poradit, tak já bych název změnil na: Atún con aguacate y salsa a la Karolina, věř že to zní lépe.
Ještě jedna připomínka, nakrájené avokádo na plátky zůstává stále avokádem. Guacamole je omáčka (dip) z avokáda
Karolina09:
"...název, jak uveden, kterému sama nerozumím, ..."
Recept patrně upadne v zapomnění, resp. nikdo si na název nevzpomene, ale pro tuto chvíli splnil ten blbý název svůj účel a tolik kliknutí má asi málokterý nový rcp, že
No, "Kdo z vás to má, přátelé"
***
Tatarák je ptákovina, která by napadla málokterého tydýta
Pokud chcete název španělsky, bylo by asi přesnější Atún Sashimi con aguacate y salsa Karolina, jestli anglicky, nabízím s nadhledem
Není to vůbec nic proti receptu, určitě je to pro toho, kdo jí syrové ryby super - já osobně z yellowfin tuna dávám přednost stejku
K receptu nejsou žádné komentáře.