Frankfurterky (klobásky)
Klobásy, že by vám je i řezník Krkovička záviděl. Z vepřového masa a koření si doma snadno můžete připravit tuto voňavou uzeninu. Maso stačí přichystat, naplnit do střívek a pak jen trpělivě udit a vyčkávat na vaření.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 978 kJ / 4 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,17 g |
Tuky | 355,63 g |
Vláknina | 62,10 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 16,25 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 140,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurterky (klobásky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGjw
Moje poznámka
Frankfurterky (klobásky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGjw
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 7 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 29 minutami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 4 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 5 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 5 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřový lalok recepty,
jak ohřát klobásy,
domácí uzenář klobásy recept,
veprovy vyrez,
příprava kolagenových střívek,
klobasy z veproveho vyrezu,
recept na výborné uzené klobásy,
vyrez na klobasky,
vyborna klobaska,
vepřový lalok klobasy,
klobásy lalok
Suroviny:
lalok vepřový,
rychlosůl,
pepř mletý,
pepř černý,
pepř bílý,
česnek,
majoránka,
vývar vepřový,
Komentáře (7)