Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 392 kJ / 5 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,41 g |
| Tuky | 262,12 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 713 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 528,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a dáme polovinu do vymazaného pekáče.
Krok 2: Tvaroh, mléko, vejce, cukr umícháme na jemnou kaši, přidáme rozinky a nalijeme na sypkou směs do připraveného pekáče. Mléko přidáváme po trošce, náplň nesmí být příliš řídká.
Krok 3: Navrch dáme druhou polovinu moučné směsi a povrch poklademe plátky másla. Skládáme je vedle sebe, aby po upečení vytvořily krásnou zlatavou barvu a krustičku.
Pečeme na 180 stupňů cca 30 minut - dozlatova.
Pečeme na 180 stupňů cca 30 minut - dozlatova.
Zveřejněno 12. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGyR
Moje poznámka
Švédské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGyR
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 4 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 4 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 5 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 5 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 6 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 7 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 7 hodinami
Tématické fráze:
jablkový koláč,
svedske tvarohove řezy,
top recepty rezy,
švédské menu,
švédská koláč,
švédská s tvarohem,
švédské moučníky,
švédské cukroví recepty,
tvarohové švédské rezy,
svedsky řez,
svédský tvarohové řezy,
rezy od tchyne sk,
svedsky kolac,
svédské řezy s tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
tuk,
tvaroh ve vaničce,
mléko,
vejce,
cukr vanilkový,
rozinky,
máslo
Komentáře (7)
Možná pro přehlednost by bylo lépe "250 g másla (pokojové teploty)" přesunout v surovinách až na samý konec
V tom případě smáznout "(pokojové teploty)" - na plátky se krájí lépe studené máslo