Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,64 g |
Tuky | 31,96 g |
Vláknina | 14,43 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 4,51 g |
Sůl | 11,17 g |
Sacharidy | 34,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cmunda - bramborák zase jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1yP
Moje poznámka
Cmunda - bramborák zase jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1yP
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 1 hodinou
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 10 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 20 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 22 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 11 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 11 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 12 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 12 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 12 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 14 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 14 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 16 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 16 hodinami
Tématické fráze:
cmunda z cukety,
dietní bramborák,
dietní bramboráky,
jihočeský bramborák cmunda,
cmunda,
cmunda recept,
jihočeský bramborák,
jak připravit bramborák,
cmunda s houbami,
bramborák cmunda,
bramboraky jinak,
bramborák,
bramborak jinak,
bramborák recept,
bramborák dietní,
recept na cmundu,
recept bramborák,
bramborák speciál,
cmunda bramborák,
cmunda s houbama
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
sůl,
majoránka,
pepř,
kmín mletý,
vegeta,
vejce,
sýr eidam,
žampióny,
mléko,
mouka hladká,
petrželka
Komentáře (8)