Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,98 g |
Tuky | 67,78 g |
Vláknina | 8,01 g |
Cholesterol | 871 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 9,83 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme z vývaru a necháme zchladnout. Krok 2: Do nádoby na mixování vloźime oloupaná vejce uvařená naměkko, přidáme hořčici, přilijeme olej a ponorným mixerem připravíme omáčku krémové konzistence. Dochutíme solí a vmicháme kapary. Krok 3: Na taliře rozdělíme maso nakrájené na plátky, obložime okurkami, řepou a doplníme omáčkou.
Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 21. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4opn
Moje poznámka
Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4opn
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 11 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 12 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso varene s dijonskou omackou,
hovězí plátky s vaječnou omáčkou
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
vejce,
olej,
hořčice dijonská,
kapary,
sůl,
řepa červená nakládaná,
Komentáře (3)