Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,96 g |
| Tuky | 6,84 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 637 mg |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 31,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, cibuli na obloučky a papriku na proužky. Vložíme do tlakáče bez tuku a mícháme. Maso se zeleninou si samo pustí šťávu.
Krok 2: Pak přidáme obě omáčky, houby i s nálevem, pepř, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme asi 35-40 minut.
Krok 3: Solamyl rozmícháme v troše vody a zahustíme. Podle potřeby dosolíme. Podáváme s Bavorskými knedlíky.
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roztocká bašta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8jY
Moje poznámka
Roztocká bašta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8jY
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 16 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
brtna před 1 hodinou
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 1 hodinou
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 3 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 3 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 3 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 4 hodinami
Tématické fráze:
rostocká bašta,
roztocké maso,
roztocká směs,
roztecka bašta,
roztocký guláš,
naložené lišky,
roztocké maso recepty,
vaječina z václavek,
vajecina s lisek,
hovezi klizka prostreno,
václavky na kyselo,
prostřeno hovězí kližka,
rozstocka bašta,
bašta z hovězího masa,
prostřeno kližka,
hovězí bašta,
vaječina z lišek,
prostřeno hovězí maso,
lisky na kyselo,
kližka prostřeno
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
paprika,
houby v kyselém nálevu,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
solamyl
Komentáře (32)
je to výborné, dovolila jsem si přidat fotečku, pokud nevadí, bodík jsem dala už dříve
isahu, vyzkoušej a pak napiš, jak chutnalo.
Elizo, v takovém množství bezva receptů hned jeden někam uteče.
Děvčata, děkuji za body.
Tlakový hrnec nemám, ale půjde to i bez něj. Ukládám.