Polévka co dala zahrada

suslajda Kuchařka: suslajda

Polévky 15 názorů

Suroviny

Květákový vývar
mrkev
celer
petržel
řapíkatý celer
libeček
růžičková kapusta
4 lístky šalvěje
1 větvička rozmarýnu
1 větvička zeleného maggi
3 brambory
sůl
koření Argentina
4erstvá majoránka
1 cibuli
3 stroučky česneku
instantní jíška-světlá.
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Veškerou zeleninu a brambory si očistíme, nakrájíme na kostičky, dáme vařit do květákového vývaru, osolíme a dáme 1 KL koření Argentina..

  2. Libeček a řapíkatý celer nasekáme na malé kousky, přidáme k zelenině.

  3. Když je zelenina a brambory měkká, zahustíme instantní jíškou.

  4. Lístky šalvěje natrháme na malé kousky, rozmarýn a zelené maggi obereme a přidáme k zelenině a vaříme ještě asi 3 min.

  5. česnek rozetřeme se solí, čerstvou majoránku a zelenou petrželku, nasekáme na drobno, dáme dodo hotové polévky vypneme a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Polévka co dala zahrada

Tématické fráze: koření argentina polévka recept zelené kořeni a voní jako magi kořeni do polévky ze zahrady dáva se řapíkatý celer do polévky? zelené magi co je řapíkatý celer ružičkova kapusta polévka zelené maggi co do polévky