Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldové kernotto s hlívou a mrkví

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mysulka mysulka

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 903 kJ /
455 kcal
Bílkoviny14,08 g
Tuky26,87 g
Vláknina20,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy29,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kernotto propláchneme pod tekoucí vodou a dáme vařit do osolené vody - vaříme bez míchání, na co nejmenším plameni - přibližně 40 - 50 min. Já jsem vařila 40 minut a pak jsem dala pod deku dojít. Krok 2: Na oleji necháme změknout na plátky nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájenou hlívu, osolíme, okořeníme a restujeme asi 5 minut. Pak přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, sojovku, podlijeme troškou vody a dusíme 8 - 10 minut.
Vlašské ořechy nasekáme nahrubo a opražíme na pánvi. Ještě teplé posypeme trochou chilli. Krok 3: Kernotto vmícháme do směsi hlívy a mrkve, a společně prohřejeme, podle chuti můžeme ještě dokořenit. Na talíři kernotto posypeme opraženými ořechy.

Zveřejněno 7. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yGrz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yGrz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
špaldové kernotto recepty, kerneto s hlivou, špaldové kernotto, špaldové kernoto jak připravit, recept na kernotto, restovaná špalda s hlívou a cibulkou, mrkev s hlívou, recepty s mrkví, kernotto s lilkem, kernotto zampiony, mrkev recepty, kerneto hlíva ústřičná s mrkvi, kernoto, perkelt z hlivou a mrkvi, zapečené špaldové kernotto s bramborami a hlívou ústřičnou, jak připravit špaldové kernotto, mrkev s hlívou ústřičnou

Suroviny:
voda, cibule, hlíva ústřičná, mrkev, ořechy vlašské, olej, kmín mletý, sůl, pepř, omáčka sojová tamari, chilli

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu