Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,56 g |
Tuky | 16,84 g |
Vláknina | 19,85 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 234 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 94,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tekvicu nastrúhame na hrubé hranolčeky, zemiaky najemno ako na bežné placky. Zmiešame.
Krok 2: Pridáme vajcia, múku, prelisovaný cesnak, korenie, kurkumu, kôpor, nasekanú papričku a soľ. Dobre premiešame.
Krok 3: Na oleji na panvici vyprážame menšie placky z oboch strán. Občas cesto v mise premiešame, aby sa neusádzala dole tekutina.
Zveřejněno 28. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo-tykvové placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xMKJ
Moje poznámka
Bramborovo-tykvové placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xMKJ
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 4 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 10 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 10 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 2 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 2 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 2 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 2 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 2 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 2 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 3 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramborovo sýrorové placky recept
Suroviny:
brambory,
tykev,
vejce,
mouka hladká,
česnek,
kurkuma,
pepř,
sůl,
kopr,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (4)