Suroviny
Porce: 8 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,45 g |
Tuky | 18,34 g |
Vláknina | 2,15 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 33,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozEk
Moje poznámka
Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozEk
Nejnovější recepty
Sachr dort z jablek
Přidáno před 5 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 23 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno 5. 10. 2025 16:43:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 19 minutami
Cikánské kuře
Sahula před 30 minutami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 47 minutami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 1 hodinou
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 2 hodinami
Pomazánka z uzeného sýra a žervé
Kajkajak před 2 hodinami
Korejský Bibimbap (비빔밥) – pro 4 osoby
Tereza26 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Petka2208 před 3 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Elen0766 před 4 hodinami
Tématické fráze:
nadivka z kurecich prsou,
masová nádivka,
nadivka ke kureti,
nádivka do kuřete,
masová nádivka do pečeného kuřete,
to se zbytky kuřete v mražáku,
masové nádivky do pečeného kuřete,
recept na sekanou plněnou játry,
nádivka a pečené masové kuličky
Suroviny:
kůže kuřecí,
rohlík,
maso mleté,
vejce,
mléko,
máslo,
květ muškátový,
sůl,
koření grilovací,
kmín celý
Komentáře (9)
Taky když připravuji kuře nějak dušené, tak kousky nejdřív svléknu a kůžičky používám jako "futrálek" k plnění - a ta Tvoje náplň je
Super je vychytávka na cokoli zamotaného - zamotat, vhodná velikost pekáčku, spojem dolů a péct...já s kuchyňským provázkem nejsem moc kamarád, spíš se na něm oběsím než něco zamotám
Jdu pryč....ta fotka je tak "žravá" že se na to nemůžu koukat