Suroviny
Porce: 8 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,45 g |
Tuky | 18,34 g |
Vláknina | 2,15 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 33,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozEk
Moje poznámka
Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozEk
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 8 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 11 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 12 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 40 minutami
Špagety v nivě
Routilka před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 2 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 5 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 5 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
nadivka z kurecich prsou,
masová nádivka,
nadivka ke kureti,
nádivka do kuřete,
masová nádivka do pečeného kuřete,
to se zbytky kuřete v mražáku,
masové nádivky do pečeného kuřete,
recept na sekanou plněnou játry,
nádivka a pečené masové kuličky
Suroviny:
kůže kuřecí,
rohlík,
maso mleté,
vejce,
mléko,
máslo,
květ muškátový,
sůl,
koření grilovací,
kmín celý
Komentáře (9)
Taky když připravuji kuře nějak dušené, tak kousky nejdřív svléknu a kůžičky používám jako "futrálek" k plnění - a ta Tvoje náplň je
Super je vychytávka na cokoli zamotaného - zamotat, vhodná velikost pekáčku, spojem dolů a péct...já s kuchyňským provázkem nejsem moc kamarád, spíš se na něm oběsím než něco zamotám
Jdu pryč....ta fotka je tak "žravá" že se na to nemůžu koukat