Králík po francouzsku - Králičí mereta po burbonsku
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 465 kJ / 1 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,87 g |
Tuky | 89,53 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 666 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 20,53 g |
Postup přípravy
Přidáme cibuličky, zaprášíme moukou a připravíme světlou zásmažku, zalijeme ji vínem a vodou.
Osolíme, opepříme, přidáme bouquet garni a zakryté dusíme do měkka (podle stáří ušáčků asi 50 až 60 minut). Krok 2: Smísíme žloutky, smetanu, citronovou šťávu, petrželku, přidáme do kastrolu s masem a prohřejeme. Krok 3: Kousky masa urovnáme do servírovací mísy a přelijeme omáčkou z masa. Krok 4: Podáváme s na másle opečenými plátky bílého chleba.
Zveřejněno 1. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík po francouzsku - Králičí mereta po burbonsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ox1Q
Moje poznámka
Králík po francouzsku - Králičí mereta po burbonsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ox1Q
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 8 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 59 sekundami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 24 minutami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Jitule_m před 1 hodinou
Cuketový koláč se švestkami
Jitule_m před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 4 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Miroslav73 před 4 hodinami
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 5 hodinami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 6 hodinami
Tématické fráze:
králičí stehna po po francouzsku,
maso po burbonsku,
králičí přední nožičky na paprice,
file po francouzku,
králík po francouzsku,
králík po francouzsku s kapari
Suroviny:
králík,
máslo,
mouka,
víno bílé suché,
voda,
sůl,
pepř mletý,
bouquet garni,
žloutek,
smetana,
petrželka,
chléb bílý
Komentáře (6)
Nekdy pridam cerstve houby jindy artycoky nebo spargl