Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 405 kJ / 1 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,00 g |
Tuky | 100,40 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z uzených žeber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7R6Q
Moje poznámka
Polévka z uzených žeber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7R6Q
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 9 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 9 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 9 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 7 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 9 hodinami
Maková náplň
lucyb před 11 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 11 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 11 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 13 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 14 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 14 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 14 hodinami
Tématické fráze:
uzená polévka,
uzená polévka z uzených žeber,
polévka z uzených žeber,
uzená polévka recept,
recepty uzená polévka,
cesnekova polevka z uzených žeber,
uzená žebra,
uzená polévka recepty,
polevka z uzenych zeber videorecept,
polévka z uzeného vepřová žebra,
polevka uzená vepřová žebra,
polevka s uzenych zeber,
uzena polevka ze žeber,
polevku z uzenych zeber recepz,
recept na polévku z uzených žeber,
uzené žebra recepty,
top recepty uzena polévka,
uzená polevka z vepřových uzených žeber,
recept na uzenou polévku,
polivka z uzenych zeber.cz
Suroviny:
žebra uzená,
mrkev,
petržel,
brambory,
čočka červená,
fazole bílé,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (3)
Tak Evčo pokračuj, šup šup další recepty