Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 782 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,77 g |
Tuky | 47,35 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 8,32 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 22,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělská sušená klobása chorizo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Wl3
Moje poznámka
Španělská sušená klobása chorizo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Wl3
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 6 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 7 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 5 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 5 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 5 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 5 hodinami
Jablkový perník
collins před 7 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 9 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 10 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 12 hodinami
Tématické fráze:
chorizo recept,
klobása chorizo,
recept na chorizo,
výroba chorizo,
recept chorizo,
fermentace klobas,
vyroba choriza,
recept na výrobu chorizo,
sušená klobása,
domaci chorizo,
chorizo klobása,
klobasy chorizo,
domaci vyroba choriza,
chorizo složení,
vyroba choriza postup,
chorízo recepty,
složení chorizo,
fermentace masa,
fermentace klobásy,
sušené klobásy recepty
Suroviny:
plecko vepřové,
sádlo vepřové,
sádlo,
paprika sušená uzená,
sůl,
praganda,
chilli,
pepř mletý,
koření oregáno,
česnek,
víno bílé suché
Komentáře (17)
vepřové maso, jedlá sůl, koření, česnek, stabilizátory E451 (trifosforečnany (sodný a draselný)), E250 (dusitan sodný), látka zvýrazňující chuť a vůni E621 (glutaman sodný), antioxidanty E316 (erythorban sodný), E331 (citronany sodné), cukr, dextróza, sójová bílkovina, barvivo E124 (košenilová červeň A): může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí, startovací kultura. Obsah soli max. 4,8%. Obsah tuku max. 35%.
No, nic vám nebrání rcp přepsat...
...mám dojem, že se s tím snadno vyrovnáte, že
sval obecně obsahuje vodu v zastoupení na 75 %, bílkoviny 20 %, tuk 3 % a 2 % rozpustných nebílkovinných látek, které jsou dále rozděleny na minerály, vitaminy, dusíkaté nebílkovinné látky, sacharid a jejich metabolity a neorganické sloučeniny.