Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,89 g |
| Tuky | 2,28 g |
| Vláknina | 67,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16,09 g |
| Sůl | 40,00 g |
| Sacharidy | 41,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g3OZ
Moje poznámka
Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g3OZ
Nejnovější recepty
Bramborové knedlíky plněné uzeným s kysaným zelím podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Poctivá zelňačka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Italský kaštanový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Batátový krém se špetkou kari
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí quesadilla
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barončiny řezy
knihomolka před 41 minutami
Ovesné lívanečky bez droždí
[email protected] před 46 minutami
Dvojctihodné koláčky
v.heinrichova před 1 hodinou
Řecký plněný lilek papoutsaki
MarAvel před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
Merylas před 1 hodinou
Svatomartinské rohlíčky s náplní z ořechů
Strdada před 2 hodinami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
Susanna před 2 hodinami
Jednoduchá roláda pro začátečníky
Lada Kašparová před 3 hodinami
Jablečný páj - koláč
Jan Nemec před 4 hodinami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 4 hodinami
Tématické fráze:
kvašené houby,
kvašené houby do sklenic,
nálev na kvašené houby
Suroviny:
houby,
voda,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
cibule,
česnek,
voda
Komentáře (7)
https://www.toprecepty.cz/recept/60992-houbove-dom...
Nabízel mi spoustu teceptů, ale to pro mně bylo nepřijatelné, mám svých tolik, že je nejsem schopná zveřejnit, ač to sem cpu horem dolem
Len bod č. 3 - neviem o tom, že by jodidovaná soľ nebola vhodná na kvasenie. Celý život dávam kvasiť kapustu - vždy v novembri 40-50 kg do kameninového súdka. Používam soľ jodidovanú a nikdy žiaden problém.