Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 300 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,94 g |
Tuky | 70,60 g |
Vláknina | 39,66 g |
Cholesterol | 939 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 13,03 g |
Sacharidy | 58,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané fazolky s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r99L
Moje poznámka
Zapékané fazolky s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r99L
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 9 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 2 minutami
Krémová pórková polévka
TondaS před 48 minutami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 1 hodinou
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 2 hodinami
Domácí pizza
ne.honzula12 před 2 hodinami
Tématické fráze:
fazolky s mrkví,
zapečené fazole s mrkví,
mrkev recepty,
fazolky recept,
fazole mrkev recepty,
fazolky mrkev recept,
zapékané fazolky,
zapékaná mrkev,
fazole s brynzou,
zapekane fazole,
fazulka s mrkví,
zapikana mrkev,
mrkev s fazolí,
dušená mrkev s fazolkami,
zapecena cuketa s mrkví,
zapečené brambory s mrkví,
zapekana mrkev recept,
brambor,mrkev,fazole,
mrkev a fazolky,
mrkev, fazolky, cizrna
Suroviny:
fazolky zelené,
cibule,
olej,
mrkev,
česnek,
smetana zakysaná,
sýr strouhaný,
vejce,
vegeta,
sůl,
olej,
strouhanka
Komentáře (15)