Zapékané fazolky

magdalenka Kuchař: magdalenka

Zeleninová jídla 4 názory

Suroviny

500 g fazolky (lusky)
300 ml smetany zakysané
4 vejce
sůl
50 g strouhaného sýra Eidam
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Fazuľku očistíme, pokrájame a hodíme na chvíľu do slanej vody uvariť, scedíme. Pekáč vymastíme, vysypeme strúhankou (alebo použjeme peč. papier), vložíme fazuľku. V smotane rozšľaháme vajcia, soľ, príp. Vegetu, vmiešame syr, zalejeme fazuľku.

  2. Pomaly zapečieme.

Poznámka

Podávame s nakrájanými paradajkami a varenými zemiakmi, prípadne aj s kúskom mäsa, napr. pečené kura.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 39 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapékané fazolky

Tématické fráze: fazolky zapečené fazolové lusky zapecene fazolky zapečené fazole faolky zapékané fazolové lusky zapékané fazolové lusky recepty recepty na faolky zapekane lusky fazolové lusky po francouzsku jednoduché zapečené fazolové lusky zapeceny fazolky fazolky po francouzsku bostonské fazolky recept na zapecene fazolove lusky recept na fazolove lusky zapecene zapekane faolky recept na fazolky

Zapomněl/a jsem heslo