Zapékané fazolky

Suroviny

500 g fazolky (lusky)
300 ml smetany zakysané
4 vejce
sůl
50 g strouhaného sýra Eidam

Postup přípravy receptu

  1. Fazuľku očistíme, pokrájame a hodíme na chvíľu do slanej vody uvariť, scedíme. Pekáč vymastíme, vysypeme strúhankou (alebo použjeme peč. papier), vložíme fazuľku. V smotane rozšľaháme vajcia, soľ, príp. Vegetu, vmiešame syr, zalejeme fazuľku.

  2. Pomaly zapečieme.

Poznámka od kuchařky

Podávame s nakrájanými paradajkami a varenými zemiakmi, prípadne aj s kúskom mäsa, napr. pečené kura.

Komentáře k receptu Zapékané fazolky

Tématické fráze: fazolky zapékané fazolové lusky zapečené fazolové lusky zapecene fazolky zapečené fazole faolky zapékané fazolové lusky recepty recepty na faolky zapekane lusky zapékané fazolky s tofu fazolové lusky po francouzsku jednoduché zapečené fazolové lusky zapeceny fazolky fazolky po francouzsku bostonské fazolky recept na zapecene fazolove lusky recept na fazolove lusky zapecene zapekane faolky recept na fazolky