Pomlázky z kynutého těsta
Kynuté těsto je velmi tvárné a dává nám možnost tvarovat a péct libovolné pečivo. K Velikonocům můžeme použít tento recept, ve kterém najdeme návod na to, jak uplést nadýchané pomlázky k snědku i pro koledníky.
Suroviny pro 1 dávka
zhruba 8 kusů
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 787 kJ / 3 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,00 g |
Tuky | 112,45 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 755 mg |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 451,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomlázky z kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74gG
Moje poznámka
Pomlázky z kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74gG
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
recept z kynutého těsta,
pomlázka ze 4 pramenů,
zvířátka z kynutého kynutého těsta,
med do těsta,
da se zamrazit kynute těsto
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mléko,
žloutek,
máslo,
droždí čerstvé,
vejce,
mléko,
máslo,
rum
Komentáře (21)
Veronika.Hrozna: Určitě se může trochu medu přidat, pokud by ho bylo více, tak by se muselo dát o trochu méně mléka a i cukru.