Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 708 kJ / 2 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,57 g |
Tuky | 9,39 g |
Vláknina | 57,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 450,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle boscaiola (po česku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P374
Moje poznámka
Tagliatelle boscaiola (po česku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P374
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 4 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 22 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 58 minutami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 1 hodinou
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 2 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 4 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 14 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 16 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 16 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 17 hodinami
Tématické fráze:
tagliatelle recept
Suroviny:
těstoviny,
žampióny,
cibule,
česnek,
rajče sterilované,
petrželka,
olej olivový,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (8)