Postup přípravy
Do druhého kastrůlku dáme lžíci sádla a osmažíme cibuli s domácí klobásou. Přidáme papriku a zaprášíme hladkou moukou. Orestujeme. Krok 2: Přidáme vařené zelí i s vodou.Provaříme a podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Krok 3: Podáváme se zakysanou smetanou a petrželkou.
Zveřejněno 30. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelná pikantní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrV7
Moje poznámka
Zelná pikantní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrV7
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 16 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 19 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 20 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 5 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 10 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 11 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 11 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 11 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 11 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 12 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 12 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
paprika sušená uzená,
cibule,
pepř,
klobása,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (2)