Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 789 kJ / 2 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,88 g |
| Tuky | 162,03 g |
| Vláknina | 51,92 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Pivní guláš podáváme s houskovým knedlíkem, ( těstovinami nebo pečivem).
Zveřejněno 26. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
Moje poznámka
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
Nejnovější recepty
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 36 minutami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 21 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 25 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 54 minutami
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Kvittecko před 1 hodinou
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Koka sušenky
habis před 3 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš z krku,
guláš z hovězího krku,
hovezi krk gulas,
hovezí guláš recept,
hovězí krk recepty,
hovězí guláš,
hovězí gulas na pivu,
hovězí krk recept,
hovězí krk recepty guláš,
hovězí krk na guláš,
hovezi gulas na pive,
hovězí krk,
hovezi krk na pive,
guláš s hovězího krku,
gulaš z krku,
recept na hovězí guláš,
hovězí guláš recepty,
hovezi gulaš s krku,
gulase z hoveziho krku,
recept na dobrý hovězí guláš
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
olej,
pivo světlé,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
chléb
Komentáře (20)
Ďakujem za vysvetlenie (a súhlas o paprike).
Protlak lze vynechat
Paní casinová vaří s protlakem - prý to guláš i zahustí
Já vařím bez protlaku a pouze "znalci" (jsou-li na protlak upozorněni) poznají rozdíl,...
No a jak jinými slovy píšete vy, tak já myslím že ty papriky jsou v rcp uvedené poněkud nepřehledně, ba přímo zašmodrchaně...
Ak niekto v zahraničí chce jedlo podľa receptu uvariť, je len na jeho fantázii ako dávkovať jednotlivé ingrediencie.
Taktiež uvádzate sušenú červenú papriku. V príprave sa ale nazýva chili paprička. Je rozdiel sušená paprika (napríklad ňora) a sušená chili paprička (napríklad cayena).
Ďakujem.
Casino
K receptu:
Líbí se mi Poznámka
S tmavým pivem zmíněným v kometářích by to asi bylo jak cumel
V rcp stojí: "restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule (aby se maso pěkně zatáhlo)"
Jj, ztmavlé maso je OK
btw musela som si vyguglit, co je to ptydepe
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4089
Také tak někdy dělávám,jen používám černé pivo.Příjde mi,že je pak šťáva pěkně tmavá