Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 281 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,50 g |
Tuky | 24,30 g |
Vláknina | 45,60 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 108,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pravý ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y1p
Moje poznámka
Pravý ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y1p
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
ukrajinský boršč,
ukrajinský boršč recept,
boršč s kysaným zelím,
pravý ruský boršč-recept,
výborný boršč,
boršč recept video,
boršč video,
boršč,
bořšt,
original boršč,
zeleninový boršč s kysaným zelím,
boršč recept,
ukrajinské recepty,
medovník originál recept,
boršč video recept,
boršč se zelím,
video recept boršč,
recept na ukrajinsky boršč,
bosc recept,
borsc original
Suroviny:
řepa červená,
zelí bílé,
brambory,
směs zeleninová pod svíčkovou,
plecko vepřové,
stehno kuřecí,
sůl,
smetana zakysaná
Komentáře (28)
sikulka7:
No, možná by stačilo 1. slovo v názvu rcp zaměnit za slůvko "autentický"
...za které už se schová ledasco, že