Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 538 kJ / 2 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,50 g |
Tuky | 54,25 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 376,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: K vykynutému omládku přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které necháme přibližně hodinu kynout.
Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly (8-10) a z každého uděláme bulku. Oválíme je v mouce, uložíme na plech s pečícím papírem nebo fólií a každou bulku lehce několikrát svrchu nařízneme.
Krok 3: Po vykynutí (asi 30 minut) bulky upečeme v dobře vyhřáté troubě (200-220°C/20-30 minut).
Zveřejněno 14. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulky chudého vandrovníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw86
Moje poznámka
Bulky chudého vandrovníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw86
Nejnovější recepty
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové knedlíčky s mákem a dušenými meruňkami
Přidáno před 9 hodinami
Gnocchi s cuketou a špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Salát s opečeným kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
Přidáno před 18 hodinami
Rybízová marmeláda s Gelfixem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecké frappe
hlavek.lukas před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 2 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 2 hodinami
Fofr bublanina
Skrabi před 2 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 2 hodinami
Dubajská čokoláda
Revali před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Magic111 před 2 hodinami
Kuře na jiný způsob
Blazenka před 2 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Kamculka před 3 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 3 hodinami
Tématické fráze:
vandrovnik,
sladěnka se da kde koupit,
koupit sladenka,
bulky plnené masem,
kde se da koupit sladěnka?,
bulka s masem,
chudy testo,
vandrovníci,
sýrové bulky s uzeným masem recept,
bulky s masem,
vandrovníky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
voda,
sůl,
kmín drcený,
olej,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (28)
A děkuji za fotku!
Majkaa: v kterékoliv zdravé výživě. Vypadá jako tmavý med a pokud bude uložená v lednici a nabíraná vždy čistou suchou lžičkou, vydrží nezměněná do spotřebování - i dlouho po záruce
Cathleen, lze sladěnku zaměnit za pšeničný sirup?
Ano, rozmícháš, je to klasický omládek