Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketový krém s Lučinou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie447 kJ /
107 kcal
Bílkoviny3,22 g
Tuky0,23 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pórek pokrájíme na kolečka a dáme restovat na máslo, společně s nasekaným česnekem. Cuketu pokrájíme na kostičky, brambory zbavíme slupky a také pokrájíme na kostičky. Přisypeme k pórku a ještě chvilku restujeme. . Krok 2: Zalijeme vývarem a pozvolna vaříme do změknutí. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Přidáme kostku Lučiny a mícháme, než se rozpustí. Poté polévku rozmixujeme na jemný krém. Krém jsem podávala s opečeným chlebem a posypala holandským sýrem.

Zveřejněno 18. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketový krém s Lučinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/glJZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketový krém s Lučinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/glJZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Hezká polévka<3:-KDělávám podobně,ale dávám i zelenou část pórku a místo Lučiny pomazánkové máslo+ kl granulovaného česneku:yes:

Přesně tak ????

Předejdu Mamlajdu s dotazem ( viz včerejší debata) - 1 pórek - tipla bych tak 20 cm bílé části pórku?

Suroviny:
cuketa, pórek, česnek, brambory, vývar kuřecí, máslo, pepř, lučina, chléb, sýr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu