Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 903 kJ / 5 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 041,06 g |
Tuky | 178,44 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 2,85 g |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,78 g |
Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Moje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 4 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
bořšt,
borst recept,
cvikle,
boršč,
co je cvikla,
recept na boršt,
borst z cervene repy,
zeleninovy borst,
rusky borst,
polivka borst,
co je cvikle,
co je to cvikla,
recept na boršč,
boršč recept,
recept na polévku boršť,
polevka boršt,
recepty od pepy řepy,
boržť polevka,
domácí boršť,
boršť z červené řepy syrové
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
řepa červená,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
smetana kysaná,
máslo,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (23)
Snáď sa Drahuška nenahnevá, že ju tu suplujem...
jo..a děkuji