Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kunovjanská kuřecí játra

Kuřecí játra jsou velmi vděčná potravina. Křehké a šťavnaté kousky v omáčce se sladkokyselou zeleninou jsou sázka na jistotu. Dochucená omáčka a vhodná příloha budou na talíři rychle připraveným játrům slušet.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

29. 11. 2023 14:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 891 kJ / 930 kcal
Bílkoviny85,74 g
Tuky52,67 g
Vláknina3,54 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 448 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy27,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Máme rádi játra šťavnatá a křehká. Kdo má raději játra propečenější, krok vytažení jater vynechá. Nechá je v pánvi pokračuje už stejně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

6. 2. 2024 15:31

Gregusa: Děkuji za hezký komentář i pěknou fotku:-K:-K:-K

Gregusa Gregusa

6. 2. 2024 15:21

Další vydařený a netradiční recept na úpravu drůbežích jater. :-K A zase mňamka.<3 Sice jsem neměl hranolky a nechtělo se mi vařit rýži,:-( ale měl jsem zbytek bramborového knedlíku. Takže orestoval a byla to lahůdka.<3 Přidávám i foto.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 12. 2023 09:55

:-)<3:yes::yes: dobrý nápad, určitě i výborná chuť:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, kunovjanka, pórek, česnek, žampióny, protlak rajčatový, vývar masový, škrob kukuřičný, omáčka worcesterová, olej, sůl, pepř mletý, chilli

TopRecepty.cz

Kunovjanská kuřecí játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNzYl