Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené těstoviny s květákem, šunkou a pórkem

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mysulka mysulka

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 - 4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 743 kJ /
2 568 kcal
Bílkoviny175,74 g
Tuky97,78 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 4,01 g
Sůl9,03 g
Sacharidy241,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Krok 2: Květák rozebereme na menší růžičky a krátce povaříme ve slané vodě. Krok 3: Po uvaření nasekáme na menší kousky, přidáme nakrájený pórek, šunku a těstoviny. Osolíme, okořeníme a promícháme. Krok 4: Sýr smícháme s vejci a smetanou a trochu osolíme. Krok 5: Zapékací misku vymažeme a vysypeme strouhankou. Nasypeme těstoviny a zalijeme smetanou se sýrem a vejci. Krok 6: Pečeme dokud vejce neztuhnou, asi 30-40 min.

Zveřejněno 27. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K6rn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K6rn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-)<3:yes: pěkný recept :-K

zdenka.s: Ano je ;-)

Recept se mi moc líbí jen, ten sýr opravdu tavený?

Uvařeno <3 dala jsem kysanou smetanu a smetanu ke šlehání, bylinky zelenou petrželku, česnek , sůl a pepř.... vynikajícííííííííí <3<3<3:yes::yes::yes:

vařil jsem v běhu a časopresu, ale odsejpalo to a výsledek byl luxusní, pochvala a bodík i od synečka... :yes:

už jsem dělala 3x a dneska znova, je to :-*:-K

;-) děkuju :-K

mňamka:yes:

Petro,vůbec tě nechápu....
+bod :-D

:yes::yes::-ODocela zajímavej nápad,posílám bohužel jen jeden bodík.:yes::yes::-K

Tématické fráze:
recepty výborné zapečené těstoviny, zapečene těstoviny, zapékané těstoviny s květákem, recepty s květákem, zapečené těstoviny s porkem, květák a těstoviny, zapeceny kvetak s testovinami, květák těstoviny, zapékaný květák se sýrem a testovina, těstoviny květák, zapečeny testoviny, zapeceny kvetak s testovinama, těstoviny a květák recept, testoviny s porkem, květák s testovinama, zapeceny kvetak stestovinama, recept tšstoviny s květákem, zapečené těstoviny bez vajec, recepty květák těstoviny, zapékaný květák s těstovinou

Suroviny:
těstoviny, květák, pórek, šunka, vejce, smetana zakysaná, sýr tavený, sůl, bylinky, velenka, tuk, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu