Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 090 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,72 g |
Tuky | 5,15 g |
Vláknina | 51,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 227,10 g |
Postup přípravy
Kousek zázvoru oloupeme a nakrájíme na malinké kostičky. Krok 3: V hlubší pánvi rozehřejeme olej, vhodíme připravenou hlívu i zeleninu a necháme orestovat.
Když je všechna zelenina skoro hotová na skus, přihodíme zázvor, osolíme, opepříme, zasypeme lžičkou sladké papriky, přidáme sójovou omáčku a vmícháme Ajvar. Nakonec do směsi zamícháme i uvařený bulgur.
Pánev vypneme a můžeme podávat.
Zveřejněno 12. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s hlívou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl3r
Moje poznámka
Bulgur s hlívou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl3r
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 57 minutami
Buchta z cukety
Martina101 před 1 hodinou
Vepřové na houbách
radbastim před 1 hodinou
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 1 hodinou
Těstovinový salát
Elen0766 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
mafinka888 před 2 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 2 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 3 hodinami
Suroviny:
bulgur,
hlíva ústřičná,
zázvor,
cibule,
pórek,
česnek,
paprika čerstvá červená,
omáčka sojová,
ajvar,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
olej olivový
Komentáře (4)