Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Valašský šašlik (Remoska)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

rizekB

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 116 kJ /
984 kcal
Bílkoviny115,77 g
Tuky40,39 g
Vláknina18,19 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 5,52 g
Sůl13,50 g
Sacharidy31,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky. Do remosky vlijeme olej, přidáme maso, okořeníme solí, pepřem, grilovacím kořením a za občasného promíchání pečeme do hněda. Krok 2: Pak přidáme vymačkané zelí, vývar, na plátky nakrájenou zeleninu a vše dobře promícháme. Krok 3: Pečeme asi 60 minut. Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 16. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kpyE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kpyE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

rizekB:
1. TOPky nejsou poznámkový blok
2. Pokud jste recept odněkud opsal a nevíte odkud, tak není problém připsat do Poznámky - nevím odkud jsem to opsal a ještě jsem to nevařil
Ne?

rizekB: V mnoha případech je autor uveden i v kalendáři, časopise a autor kuchařky taky. Tak tam prostě jméno autora, pokud ho máte k dispozici, přidejte do poznámky. Nebo se budete hodně divit, když vás autor zažaluje, za porušení jeho autorských práv. Pokud je to opsaný výstřižek z časopisu s neidentifikovatelným autorem, tak to napište . Mnoho receptů, je tady s takovým dodatkem, i já mám několik takových výstřižkových, dobrých receptů a kvůli neznámému autorství je sem nedám.

rizekB: myslím,že jste na špatné adrese,pokud je chcete mít jen pro sebe,tak si udělejte složku ve svém PC;-)

rizekB: Toprecepty tu ale nejsou pro vas jako váš zápisník! Recepty sem přidáváme hlavně pro ty druhé ;-)

rizekB:
No, podobné ušlechtilé snahy jsou mnohdy pumprdentlich

cathleen: má to jediný důvod...jsou to recepty z různých zdrojů časopisy,knížky,kalendáře a podobně a přidávám je sem, abych je mohl mít v záložkách pro rychlé vyhledání...takže to dělám pro sebe...jestli je možnost nějak recepty zamknout pro ostatní, klidně to udělám

Když něco opíšu, tak odkud a kdo je autor receptu, tedy pokud to víte. Původní autor receptu by mohl mít velmi silné námitky, proti opisování ! I když pochybuji, že jste to opsal správně, tedy tento konkrétní recept. Paní Cathlen má pravdu.

rizekB: můžu se zeptat, proč jste ho sem jen opsal:-? Myslela jsem, že jsou to recepty, které jste doma s úspěchem vyzkoušel a tak je přidáváte pro ostatní.

cathleen: no vidíte :-D můj recept to není, takže jsem jen sprostě opisoval :-D no možná by bylo lepší to maso třeba jen orestovat chvíli na pánvi a pak hodit do remosky spolu s ostatním nebo máte jiné řešení? :-)

Nejprve se maso upeče do hněda...pak se k němu přidá zelí a znovu se peče, i když je maso upečené:-?

Suroviny:
maso vepřové, klobása, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, zelí kysané, koření grilovací, vývar, olej, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu