Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 093 kJ / 1 934 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,00 g |
| Tuky | 20,55 g |
| Vláknina | 15,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 370,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracujeme hladké těsto a necháme vykynout (pomohla mi pekárna).
Krok 2: Vykynuté těsto rozdělíme na kousky po asi 80 g a každý zakulatíme na bochánek.
Krok 3: Po opětovném vykynutí postupně rozvalujeme na tenčí kruh, naplníme, přehneme na kapsu, okraj stiskneme vidličkou, necháme ještě chvíli kynout a smažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran.
Krok 4: Smažíme zvolna, aby se těsto dobře propeklo.
Zveřejněno 1. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panzerotti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WqX
Moje poznámka
Panzerotti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WqX
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
voda,
olej olivový,
cukr,
sůl,
olej,
omáčka rajčatová,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
rajče sterilované,
šunka sušená,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
Komentáře (13)