Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,10 g |
Tuky | 23,41 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plec nakrájíme na nudličky, necháme v marinádě uložené přes noc. Mrkev očistíme a nastrouháme na silnější plátky, stejně tak papriku, pórek na kolečka.
Krok 2: Ve wok pánvi začneme smažit naložené maso (již není potřeba přidávat nebo použít další olej, maso v něm bylo již dostatečně naložené), přidáme papriku, mrkev a pórek. Nakonec jemně zahustíme škrobem. Podávala jsem s rýží.
Zveřejněno 6. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
Moje poznámka
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 22 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 40 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 46 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 3 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
pórek,
škrob,
omáčka sojová sladká,
omáčka sojová,
olej sezamový
Komentáře (4)
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...