Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,10 g |
Tuky | 23,41 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plec nakrájíme na nudličky, necháme v marinádě uložené přes noc. Mrkev očistíme a nastrouháme na silnější plátky, stejně tak papriku, pórek na kolečka.
Krok 2: Ve wok pánvi začneme smažit naložené maso (již není potřeba přidávat nebo použít další olej, maso v něm bylo již dostatečně naložené), přidáme papriku, mrkev a pórek. Nakonec jemně zahustíme škrobem. Podávala jsem s rýží.
Zveřejněno 6. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
Moje poznámka
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
Nejnovější recepty
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 1 hodinou
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 2 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 2 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová buchta s ořechy z remosky
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý litý jahodový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 43 minutami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 1 hodinou
Pěnová bábovka
Sefiragold před 2 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 5 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 7 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 7 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 8 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 8 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 8 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
pórek,
škrob,
omáčka sojová sladká,
omáčka sojová,
olej sezamový
Komentáře (3)