Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájet na plátky, naklepat, osolit, opepřit a v tlakovém hrnci opéct na oleji (Omega) a vyndat.
Krok 2: Do výpeku dát zeleninu včetně cibule nakrájené na kostičky a smažit asi 5 minut - než pustí šťávu - přidáme
lžíci obyčejné hořčice, koření v mulu, masox, opečené plátky, vodu, aby bylo maso ponořené a dusíme v tlakáči asi 35 minut. Krok 3: Po otevření maso vyjmeme, zahustíme záklechtkou z mouky a smetany, povaříme a podle potřeby zahustíme nebo
rozředíme, dochutíme solí a citronem a propasírujeme nebo rozmixujeme ponorným mixerem. Krok 4: Když je omáčka hotová, přidáme na proužky nakrájený salám a okurku. Vložíme zpět plátky masa, prohřejeme a
podáváme s houskovým knedlíkem nebo uchováme alespoň 24 hodin (rozleželá chutná lépe).
lžíci obyčejné hořčice, koření v mulu, masox, opečené plátky, vodu, aby bylo maso ponořené a dusíme v tlakáči asi 35 minut. Krok 3: Po otevření maso vyjmeme, zahustíme záklechtkou z mouky a smetany, povaříme a podle potřeby zahustíme nebo
rozředíme, dochutíme solí a citronem a propasírujeme nebo rozmixujeme ponorným mixerem. Krok 4: Když je omáčka hotová, přidáme na proužky nakrájený salám a okurku. Vložíme zpět plátky masa, prohřejeme a
podáváme s houskovým knedlíkem nebo uchováme alespoň 24 hodin (rozleželá chutná lépe).
Zveřejněno 5. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hamburská z vepřových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyQ7
Moje poznámka
Hamburská z vepřových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyQ7
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 6 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 12 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 13 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Tématické fráze:
hamburská omáčka v tlakovem,
hamburská vepřová kotleta,
top recepty hamburska omáčka,
hamburská vepřová z krkovice,
hamburská vepřová kotleta nejlepší recepty,
hamburská krkovice,
nejlepší hamburská,
hamburská v tlakovém hrnci,
hamburská kotleta recept,
hamburská kotleta,
hamburská omáčka recept,
hamburská kotleta recepty,
hamburská kýta v tlakaci omáčka recept,
vepřová kotleta hamburska,
vepřové platky se šunkou,
hamburská top recepty,
co uvařit z veprovych kostek
Suroviny:
plátek vepřový,
mrkev,
celer,
petržel,
hořčice,
okurky sterilované,
salám šunkový,
smetana,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
tymián,
masox
Komentáře (13)
zájem a to právě kvůli jedné fotografii.
Neračte být tak útlocitný
Aniž bych četl komentáře, tak jsem "prostudoval" recept a přišel mi OK
Podle komentářů šlo pouze o zcizené foto a kritici měli pravdu, neníližpravda, že?
Nyní je zde váš obrázek, tak wcg
No, pominu-li ty omáčkou zaneřáděné knedlíky
- to snad ne