Pikantní plátky krkovičky
Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k tomu skvěle ladí z vývaru připravená rajčatová pikantní omáčka. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 969 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 136,11 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 34,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní plátky krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1XBq
Moje poznámka
Pikantní plátky krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1XBq
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 13 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 2 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 2 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 3 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 3 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 6 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 6 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 7 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
sádlo,
slanina,
protlak rajčatový,
vývar masový,
olej
Komentáře (12)
Ale
Já jako obvykle uchylne s bramborovou kaší nebo lehce stouchnutymi brambory.