Pikantní plátky krkovičky
Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k tomu skvěle ladí z vývaru připravená rajčatová pikantní omáčka. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 969 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 136,11 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 34,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní plátky krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1XBq
Moje poznámka
Pikantní plátky krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1XBq
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 4 minutami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno před 23 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 43 minutami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 1 hodinou
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 1 hodinou
Domácí kečup
MarketaBod před 1 hodinou
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 2 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 3 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 4 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 4 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
sádlo,
slanina,
protlak rajčatový,
vývar masový,
olej
Komentáře (12)
Ale
Já jako obvykle uchylne s bramborovou kaší nebo lehce stouchnutymi brambory.