Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s uzeným masem a se zelím

Zdánlivě by se mohlo zdát, že se zelí do směsi těstovin nehodí. Ve skutečnosti je to vyladěná kompozice pro rychlé a zároveň chutné utišení chuti i hladu. Zkuste je připravit a možná se tento levný recept natrvalo zabydlí i ve vaší kuchyni.

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hanulka21

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 244 kJ /
2 448 kcal
Bílkoviny123,35 g
Tuky41,28 g
Vláknina19,70 g
Cholesterol 215 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,00 g
Sacharidy386,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím na sádle opečeme kousky uzeného masa. Krok 2: Zelí vymačkáme a překrájíme na drobnější kousky. Krok 3: Zelí přidáme k masu a vše podusíme asi 15 minut. Krok 4: Smícháme s těstovinami, malinko opepříme, dle potřeby přisolíme. Krok 5: Těstoviny rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

TIP: Jak na domácí těstoviny

Zveřejněno 30. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mwqR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mwqR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tuhle dobrotu dělám tak často, že mého manžela už docela omrzela, to u mě nehrozí. Moje maminka ji dělala také. Já jsem ji ještě drobet vylepšila sojovou omáčkou, kterou vliji do panve k uzenému masu a zelí ???????? přidávám foto s dovolením, snad nevadí

Místo těstovin dávám noky a je to taky výborné :-p Pepře dávám víc a někdy i trošku chilli. Rychlá chutná večeře :yes:

Skvělé, rychlé a chutné, za mě na jedničku :-).

Moc dobré, dávám ještě cibuli, dovolila jsem si přidat foto a samodřejmě bodík:yes::-p

výborné dnes jsme dělala.:-p

Tématické fráze:
těstoviny s uzeným masem, zapečené těstoviny s uzeným masem, zapekané těstoviny s uzeným masem, těstoviny s uzeným, těstoviny s kyselým zelím, specle se zelím a uzeným, recept na těstoviny s uzeným masem, uzené maso s těstovinami, zelí recepty, specle s uzenym a zelim, sunkofleky s uzenym a zelím, nudle se zelím a uzenym, špecle s uzeným masem, zapecene testoviny s uzenym, těstoviny s uzeným a zeli, zapékané těstoviny s uzeným, zapékané těstoviny uzené maso, pokrmy z uzeného masa, zapékané těstoviny se zelim, zapečené těstoviny se zelím

Suroviny:
těstoviny, maso uzené, zelí kysané, sůl, pepř mletý, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu