Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota17 386 kJ / 4 155 kcal
Bílkoviny141,40 g
Tuky206,40 g
Vláknina35,30 g
Cholesterol448 mg
Sodík13 394 mg
Sůl32,80 g
Sacharidy415,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Obyčajne robím z širokých domácich rezancov (nudlí), hrubá múka, vajce, voda - mám strojček na výrobu, takže to ide jedna radosť. Jedlo patrí k slovenskej klasike, tak isto ako halušky s kapustou. Niektorí na slanine osmažia aj cibuľu, ja ju v tomto recepte nemusím. Vtedy na slanine a cibuli sa dusí aj kapusta. Vlastne je tu viac možností, ale vždy ide o jednoduché a dobré jedlo z dobrých surovín...

Som presvedčená, že toto jedlo bude rozšírené aj v Čechách, tu na Tope som ich nenašla, aspoň nie v tejto podobe, preto som si dovolila pridať.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Teta Lena

5. 12. 2009 16:08

Dělám také,výborná věc.Když jsem to dělala poprvé manžel se divil co to je zase za experiment.Ochutnal a v jídelníčku to zůstalo.Už se nediví,že budou nudle se zelím.Posílám bodík:-p:-)):yes:

HankaPu

3. 12. 2009 16:02

Magdalenko, těstoviny jsme měli dneska k obědu a protože mi zbyl kousek uzeného masa, tak jsem ho tam dala místo klobásy. Moc nám to chutnalo. Zelí na fotce moc vidět není, ale je tam:-!Máš ode mě další bodík:yes::yes:

tejaja

27. 11. 2009 20:32

magdalenka, v našich končinách sa s kyslou kapustou robia len halušky. Cestoviny, obyčajne fliačky, sa robia len s hlávkovou kapustou. Ale môže to byť dobré:yes:

petulen

19. 11. 2009 20:02

To zní moc dobře:-p;-),dala bych si:-)):yes:

Iljusa

19. 11. 2009 19:13

jednou jsem strašně spěchala, (to už je asi 22 let), neměla jsem čas dělat halušky, manžel mi poradil, ať udělám k zelí a slanince těstoviny, že to doma takto jedli. Toto jídlo nás velmi oslovilo a patří k oblíbené klasice :yes:

bara.it

19. 11. 2009 19:04

Kysane zeli tu nejake je :-K- ale ne vzdy dobre:-/. Je ze severni Italie (jizni tyrolsko), tam se docela pouziva, ale tady u nas ho pouzivam snad jen ja a moje nemecka kamaradka.:-))

magdalenka

19. 11. 2009 19:00

Baruška, ako ty tam môžeš žiť bez údených klobás a údeného mäsa?! Ani kysané zelí nemajú?

bara.it

19. 11. 2009 18:57

Magdalenko jak je tam kysane zeli e uzena klobaska nemuze to byt jine nez vyborne.:yes:1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: těstoviny se zelím kysané zelí s těstovinami nudle s kysaným zelím kyselé zelí s těstovinami těstoviny s kyselým zelím zapecene testoviny s kysanym zelim zelí s těstovinami těstoviny se se zelim zeli a testoviny zelí těstoviny těstoviny zelí kysané zelí s s těstovinami těstovinový salát se zelim recepty s kysaným zelím zapečené těstoviny s uzeným masem a zelím těstoviny se zelím a uzeným těstoviny s uzeným masem a zelím recept na vyrobu testovin těstoviny ze zelím těstoviny se zelím a klobásou

Suroviny: těstoviny farfalle, zelí kysané, slanina uzená, klobása uzená

TopRecepty.cz

Těstoviny s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1WBG