Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 792 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,85 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 83,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát s čerstvým hráškem a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YLjO
Moje poznámka
Bramborový salát s čerstvým hráškem a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YLjO
Nejnovější recepty
Omeleta se švestkami
Přidáno před 31 minutami
Melounový salát
Přidáno před 14 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malinový dort
Aneleh81 před 2 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Liberko před 1 hodinou
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 11 hodinami
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 11 hodinami
Sýrová roláda
KristynaM25 před 12 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 12 hodinami
Kefírový koláč "na lžíce" se švestkami a skořicovou drobenkou
Petra.21 před 13 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 14 hodinami
Tématické fráze:
uzené maso s bramborovým salátem,
recepty s uzeným masem,
bramborový salát recept,
uzené maso s hráškem,
lehký bramborový salát recept,
bramborový salát,
co k uzenému masu
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
hrášek,
hořčice dijonská,
olej,
sůl,
pepř bílý mletý,
nať cibulková,
nať petrželová
Komentáře (9)
Moooc dobre to bylo.
Ten ČERSTVÝ hrášek je tam docela podstatný, nedoporučuji zkoušet dát z piksly...