Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 849 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,65 g |
Tuky | 4,04 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tamarindová omáčka k uzenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgDz
Moje poznámka
Tamarindová omáčka k uzenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgDz
Nejnovější recepty
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Lasagne s cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový dort s pudinkem a dortovým želé
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninovo-houbová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný mořský vlk
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 1 hodinou
Maková náplň
lucyb před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 3 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 3 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 6 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 6 hodinami
Tématické fráze:
tamarinová omáčka,
šťáva k uzenému masu,
přílohy k uzenému masu,
sos k uzenemu,
příloha k uzenému masu,
tamarindová šťáva,
stava k uzenemu,
recepty s tamarindem,
uzené maso recepty,
co k uzenému,
uzené maso se sosem,
co k uzenýmu,
sos nebo omáčka k uzenému,
jak udělat sos k masu,
omáčky k vařenému masu,
sos k masu,
omáčka k uzenýmu masu,
recepty z uzeného masa,
omáčky k masu,
tamarinova stava
Suroviny:
tamarind sladký,
vývar,
zázvor čerstvý,
cukr třtinový,
chilli,
omáčka sojová,
koriandr sušený,
badyán,
skořice,
koření hřebíček
Komentáře (4)
Pokud ho seženu, tak určitě vyzkouším