Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 812 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,56 g |
Tuky | 33,76 g |
Vláknina | 75,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 122,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxO2
Moje poznámka
Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxO2
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 5 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 17 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 3 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 3 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 3 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 4 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 5 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
celer,
koření kari,
zázvor,
mléko kokosové,
vývar zeleninový,
sůl,
chilli,
koriandr čerstvý,
petržel
Komentáře (11)
Poznámka k předchozí diskusi: Dajdo a magdalenko, já jsem se autorky receptu maris slušně zeptal, proč dává současně koriandr i petržel a maris mi odpověděla, že má ráda hodně zeleného a výraznou chuť koriandru trochu tlumí petrželí. To je pro mě zcela uspokojivá odpověď. Zdůrazńuji, že jsem se slušně zeptal, recept jsem nekritizizoval, tak nechápu, proč na mě musíte hned útočit. Vaše reakce jsou neadekvátní. Snad by se měly hodnotit recepty, nikoliv neomylnost jednotlivých kuchařek.