Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,85 g |
Tuky | 42,40 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nekroutily. Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji.
Krok 2: Maso vyjmeme a dáme do teplé trouby.
Krok 3: Na šťávě pak osmahneme kousky uzeného masa a kolečka párku. Vyjmeme, tuk zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme studeným vývarem a povaříme dohladka. Přilijeme smetanu, vložíme roštěnky a párek s uzeným masem a znovu krátce povaříme.
Krok 4: Omáčku podle chuti zakapeme citronem, dosolíme, dopepříme . Porce na talířích obkládáme cibulkami, nakrájenými okurkami a rajčátky.
Krok 5: Podáváme s rýží
Zveřejněno 31. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěnky po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlj3
Moje poznámka
Roštěnky po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlj3
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 18 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 25 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 37 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
maso uzené,
párky,
smetana,
šťáva citronová,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
pepř,
cibulka,
okurka čerstvá,
rajče,
olej
Komentáře (1)