Postup přípravy
Krok 1: Pražmu nařežeme do zářezů vmasírujeme olivový olej, římský kmín, tymián a sůl.
Krok 2: Do "bříška" dáme citróny, osolíme, okořeníme.
Krok 3: Rybu dáme na plech, vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě při 160°C cca 15 minut.
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVMg
Moje poznámka
Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVMg
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 41 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
pražma recept,
římský kmín recepty,
prazma pecena v troube,
pecena prazma,
recept naprazmu morskou,
pečená ryba na kmíně,
římský kmín recepty ryba,
pečená ryby na na kmíně,
ryba na kmínu,
recept na pečenou pražmu,
pražma pecena,
pražma pečená videorecept,
recept na pražmu,
pražma na mořské soli a kmínu,
ryba na kmine,
prazma s kminem,
pražma filet recept,
pražma,
pečená ryba na kmíně recept,
pecena prazma v troube
Suroviny:
pražma,
citron,
římský kmín mletý,
tymián,
sůl mořská,
olej olivový
Komentáře (4)
Dvě filátka 10 minut v rozpálené remosce (180°C)
No, byla to fantazie a určitě u nás nebyla hostem naposledy, že
Samozřejmě jsem vynechal cumin
A místo předražené "hrubá mořská sůl" (máme ji v mlýnku na stole) která mi přišla k smíchu, jsem použil běžnou kuchyňskou (za pár peněz)