Hovězí ragů na červeném víně a zelenině

Suroviny 3-4 porce

500 g hovězího mletého masa
Olej
kořenová zelenina
cibule
Bobkový list
sůl
pepř
Červené víno

Postup přípravy receptu

  1. Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji spolu s cibulkou opečeme dozlatova.

  2. K zeleninovému základu přidáme hovězí mleté a necháme zatáhnout. Osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a zalijeme červeným vínem, které podle potřeby doléváme, dokud není maso měkké. Můžeme přidat silný hovězí vývar, případně bujon.

  3. Servírujeme s bramborovou kaší a ozdobíme mrkvičkou orestovanou na másle.
    Příloha : Na másle orestovaná mrkvička a bramborová kaše

Komentáře k receptu Hovězí ragů na červeném víně a zelenině

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    S mletým masem by mě to opravdu nenapadlo ukuchtit:-OJsi šikulka a v tom bramborovém hnízdečku jídlo vypadá velice hezky:-KPosílám Ti první bodíček:-p:yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí ragů na víně hovězí na víně s kořenovou zeleninou hovezi maso na zelenine a vine ragú na víně hovězí na víně s kaší vepřové ragů na víně hovězí ragú na zelenině hovězí na víně se zeleninou ragú z hovězího masa hovezi ragu příloha k ragů telecí ragú na víně hovězí ragú se zeleninou vepřové ragů na zelenině hovězí na víně s bramborovou kaší kuřecí ragů na vine recept hovězí kostky na červeném víně hovězí na červeném víně vepřové ragů na červeném víně telecí ragů na červeném víně