Vepřové srdce v jemné omáčce
Vepřové srdce nemusí být opomíjenou surovinou - pokud ho umíme chutně připravit. Základem je pečlivé očištění masa, trpělivé povaření a skvěle vychucená omáčka. Přesně taková, jaká na vás čeká na konci tohoto receptu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 821 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,34 g |
Tuky | 120,14 g |
Vláknina | 24,41 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 51,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce v jemné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMOr
Moje poznámka
Vepřové srdce v jemné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMOr
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 7 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 14 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 22 minutami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 3 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 3 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 3 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 4 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 4 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 5 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 5 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
bobkový list,
cibule,
sůl,
cibule,
špek,
máslo,
cukr hnědý,
hořčice,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná
Komentáře (8)